Tarieven

Actuele bedragen 2025

De actuele bedragen voor 2025.

Voor nieuwe leden

Als u lid wordt kunt u op de wachtlijst komen. Het jaarlidmaatschap is 17 euro, dit wordt in januari gefactureerd. Als u gedurende het jaar lid wordt, komt u per aanmelddatum op de wachtlijst, maar de factuur (voor het afgelopen en nieuwe jaar) komt in januari.

De WSV houdt jaarlijks een algemene ledenvergadering, rond april, in Bodegraven. U bent hier van harte welkom; vooraf krijgt u een agenda met de notulen van de vorige vergadering. Op de vergadering kunt u het laatste nieuws horen. En u kunt uw inbreng geven. De avond wordt gezellig afgesloten met een drankje en hapje.

Zodra u lid wordt van de vereniging verplicht u zich aan het Havenreglement, de statuten en het huishoudelijk reglement te houden. Deze zijn op de website vermeld.

Voor nieuwe ligplaatshouders

Als u gebeld wordt voor een ligplaats hoort u van de havenmeester welke plaats u toebedeeld krijgt. De boot wordt gemeten voordat u de plaats kunt innemen. Als u voor de eerste keer een ligplaats krijgt, dient u eenmalig palengeld van Eur 100,00 te betalen. Dit staat op de factuur vermeld.

Contributie                                                                                                                            Eur    17,00 per kalenderjaar

De contributie wordt 1x per jaar gefactureerd, in januari. Als u na januari nieuw lid wordt, krijgt u de factuur voor de rest van dit jaar + de contributie voor het volgend jaar in januari daaropvolgend. Als u bijvoorbeeld in juli 2015 lid wordt, krijgt u in januari 2016 de factuur van 6+12 maanden = 18/12 x 17,00 = Eur 25,50

Liggeld 

Tarief 2025 per stekkende meter, lengte over alles + 1,40 (2x70cm tussenruimte)      Eur     20,00 incl. BTW

De lengte over alles is dus inclusief bijboot, reling en zwemplateau. Het is mogelijk dat u meer dan de l.o.a. heeft aangevraagd en ontvangen. Omdat u bijvoorbeeld van plan bent een grotere boot te kopen.

Ligplaatshouders ontvangen een stikker als bewijs van ligplaatshouder; deze dient verplicht goed zichtbaar vanaf de walkant bevestigd te worden. De stikker is transparant, kan dus goed op een raam aangebracht worden.

Indien u een stikker mist kunt u deze met legitimatie afhalen bij de penningmeester (Kerkstraat 174, Bodegraven)

Diversen

 

  • Palengeld (bij 1e keer in gebruik nemen van ligplaats); Eur 100,00
  • Verenigingsvlag; Eur     7,00
  • Borg watersleutel; Eur   10,00
  • Borg Electra sleutel; Eur   10,00
  • Borg beugel + slot + sleutel; Eur   25,00
  • Borg slot; Eur  15,00
  • 230V ~1400 Watt elektriciteit; Eur  60,00 per jaar

De verenigingsvlag en sleutels kunt u verkrijgen bij Havenmeester Jan Vork, betaling per bank.